ЈАВЕН ПОВИК на Здружението на Лекари Специјализанти

Здружението на Лекари Специјализанти објавува Јавен повик за ангажирање на стоматолошка ординација во рамките на проектот “И ти си важен!”, кој го имплементира здружението на…

Повеќе ЈАВЕН ПОВИК на Здружението на Лекари Специјализанти