Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Артикли

Жито Лукс со вредна донација го одбележува 70годишниот јубилеј

Спирометри и инхалатори за Детската клиника и апарат за рано откривање на туберкулоза за Институтот за белодробни заболувања кај децатаво Козле, е најновата донација од Жито Лукс. Најголемиот производител на леб и брашно во земјава, крајот на мината година го одбележа70годишниот јубилеј, а средствата ги пренасочи во оваа вредна донација...

Повеќе: Жито Лукс со вредна донација го одбележува 70годишниот јубилеј

Жито Лукс ја проширува Нутри програмата со нов леб и бисквити

Познатиот бренд Нутри од Жито Лукс ги претставува новите Нутри интегрални и овесни бисквити и Нутри лебот со 6 семиња...

Повеќе: Жито Лукс ја проширува Нутри програмата со нов леб и бисквити

Студентите ги избраа „Алкалоид“ и „Good Nature“ за свои омилени брендови

„Алкалоид“ и „Good Nature“ го добија престижното признание STUBRAND 2016, во рамки на втората по ред пригодна церемонија во Македонија, на која се прогласуваат најпопуларните брендови преку еминентната меѓународна агенција за истражување и сертификација, STUBRAND.„Алкалоид“ доби признание за позитивен имиџ во категоријата фармација, додека брендот „Good Nature“ беше изгласан од страна на студентите во категоријата чаеви, во конкуренција на 405 останати брендови, класифицирани во 19 категории.

Повеќе: Студентите ги избраа „Алкалоид“ и „Good Nature“ за свои омилени брендови

Интервју со д-р Арбен Асани: Подобро и полесно е да се превенира, отколку да се лекува

Да се спречи смртноста кај младите мажи е главната тема за месецот на машко здравје Моември 2016 низ секаде во светот. Мажите овој месец пуштаат мустаќи да апелираат да се посетува доктор за да се грижат за своето здравје. За машкото здравје превентус.мк разговараше со  д-р Арбен Асани, интернист во Медика Истанбул Тетово...

Повеќе: Интервју со д-р Арбен Асани: Подобро и полесно е да се превенира, отколку да се лекува

Францускиот Амбасадор во Македонија, во официјална посета на „Алкалоид“

Делегација од Амбасадата на Франција во Република Македонија, предводена од Н.Е., амбасадорот Кристијан Тимоние, оствари официјална работна посета на „Алкалоид“ АД Скопје.

 

Повеќе: Францускиот Амбасадор во Македонија, во официјална посета на „Алкалоид“

Медика Истанбул Тетово нуди нов концепт врвна здравствена услуга

Дванаесет оддели, модерна апаратура и нов современ концепт на здравствени услуги нуди новата поликлиника Медика Истанбул Тетово којашто и официјално ги отвори вратите. Радиологија, нуклеарна медицина, ортопедија, неврологија, урологија, гинекологија, педијатрија, општа хирургија, интерна медицина,  ендокринологија, дијагностичка биохемиска лабораторија и стоматологија, се одделите каде што пациентите ќе ја добијат врвната негата и брза и ефикасна дијагностика...

 

Повеќе: Медика Истанбул Тетово нуди нов концепт врвна здравствена услуга

Соработници и партнери