Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Совети за здравје - факти и заблуди

Животот во склад со сите медицински правила понекогаш може да биде погубен. Колку навистина се добри советите кои ни ги даваат студиите за здрав живот? Морате да пиете осум чаши вода дневно, да вежбате барем три пати во неделата, да спиете осум часа и слично...

Повеќе: Совети за здравје - факти и заблуди

Јога за лице - хит во Америка

 

Најнов хит во американските центри за јога и здравје е т.н. јога за лице. За цена од оклу 250 долари, можете да научите како да ги истегнете и зацврстите околу 57 мускули на лицето, вратот и скалпот. Овие вежби се засноваат на вообичаениот пристап, да се зголеми циркулацијата на лицето, вратот, скалпот и темето со цел се зголеми нивото на кислород, кој е добар за клетките...

Повеќе: Јога за лице - хит во Америка

Боровинките го поттикнуваат помнењето

Со конзумирањето на боровница може да се вратат сеќавањата во случај на губење на помнењето, но може да помогне и за третман на некои болести како Алцхајмеровата болест и сенилност...

 

Повеќе: Боровинките го поттикнуваат помнењето

Соработници и партнери