Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Ослабете ги последните вишок килограми за една недела

Доколку последните вишок килограми ви создаваат мака за да ги намалите немојте да очајувате, клучот е во упорноста. За да изгубите еден килограм морате да согорите 500 калории дневно, поточно 3500 калории за недела дена. Доколку се приджувате на овој распоред ќе успеете во истото.

Понеделник
Кардио: 60 минути одење и џогирање (330 калории)
Истегнување: 10 минути (40 калории)
Исхрана: Намлете 200 калории.
Вкупно изгубени калории: 570

 
Вторник
Кардио: 30 минути возење со велосипед, околу 22 км / ч (270 калории)
Истегнување: 60 минути интензивно вежбање јога (269 калории)
Исхрана: Намалете 50 калории
Вкупно изгубени калории: 589
 
Среда
Ден за одмор или 20-минутна прошетка (66 калории)
Исхрана: Намалете 250 калории
Вкупно изгубени калории: 316
 
Четврток
Кардио: 60 минути на статичен велосипед  (413 калории) или 45 минути на пливање (446 калории)
По возење на велосипед: 10 минути вежбање за раце, рамена и стомачни мускули.
По пливање: 10 минути на вежби за нозете и задникот и 10 минути вежби за горниот дел од телото.
Вежбање: 20 минути (119 калории).
Истегнување: 10 минути (40 калории)
Исхрана: Намалете 50 калории
Вкупно изгубени калории: 655
 
Петок
Кардио: 20 минути на водење (180 калории)
Истегнување 60 минути на интензивен јога тренингот (269 калории)
Исхрана: Намалете 50 калории
Вкупно изгубени калории: 499
 
Сабота
Кардио: 60 минути Zumba (324 калории) или 60 минути пешачење (324 калории)
Вежбање: 20 минути (119 калории) - вежби за рацете и горниот дел од телото
Истегнување: 10 минути (40 калории)
Исхрана: Намалете 100 калории
Вкупно изгубени калории: 583
 
Недела
Ден за одмор или 20-минутно пешачење.
Исхрана: Намалете 250 калории
Вкупно изгубени калории: 316
 
Имајте во предвид дека бројот на изгубени калории се разликуваат малку од горенаведените бројки, бидејќи телото и метаболизмот на секој човек реагира поинаку.
Share

Соработници и партнери