Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

5 минутни интервали за целодневна енергија

Запознајте се со 5 минутите интервали за да ја претворите вашата енергија од ниска до максимална. Овие интервали се успешни затоа што забрзувањето и успорувањето прави вашето тело да почувствува поглем интензитет. 

Ви звучи интересно?

Менувањето на брзините предизвикува адреналинот да тече во повисоките нивоа во крвта. А погодете што значи повеќе адреналин? ПОВЕЌЕ ЕНЕРГИЈА! 

Загревање
0:00–0:30
Одете или трчајте во лесно умерено темпо.

Интервал A
0:30–1:00
Одете или трчајте во умерено брзо темпо.

Интервал Б
1:00–1:30
Одете или трчајте во брзо темпо.

Интервал на повторување 
1:30–4:30 x 3 пати
Одберете помеѓу интервал А и интеврал Б 

Смирување
4:30–5:00

Одете со споро темпо.

Share

Соработници и партнери