Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Рак на мочниот меур - од причини до третман

Ракот на мочниот меур е болест при која клетките кои го обложуваат мочниот меур ја губат способноста за регулирање на сопствениот раст и почнуваат да се делат без контрола. Овој неконтролиран раст резултира со маса од клетки кои формираат тумор...

 

Повеќе: Рак на мочниот меур - од причини до третман

Брзата храна ја оштетува спермата, вежбањето ја подобрува

Лошите навики во исхраната како и премалото вежбање влијае на квалитетот на спермата на мажите, а за да се зголемат шансите за потомство, мажите треба да живеат здраво...

Повеќе: Брзата храна ја оштетува спермата, вежбањето ја подобрува

Соработници и партнери