Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Колку подоцна добиеш за прв пат циклус, толку покасно ќе влезеш во менопауза!

Колку подоцна добиеш за прв пат циклус, толку покасно ќе влезеш во менопауза - МИТ ИЛИ ВИСТИНА?

Да бидеме начисто, ова е чисто бабаска приказна. Со текот на времето нивото на естроген расте се додека вашите јајници не престанат да ослободуваат јајце клетки, во просек околу пеесетата година на жената. Клучен фактор на тоа кога ќе влезете во менопауза е кога вашата мајка го искусила тоа. Сметајте дека вашиот период ќе биде неколку години порано или покасно. Дококу пушите сметајте дека временскиот период може и да се намали. Можете да влезете во менопауза и порано доколку имате автоимуни заболувања кои можат да предизвикаат имуниот систем да се збуни и да ги нападне јајниците.

 

 

Share

Соработници и партнери