Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Чајни мешавини за лекување вагинален секрет

Чајна мешавина 1

 

Земете по три супени лажици сув ореов лист, бршлен и коприва, а по две супени лажици камилица и ајдучка трева.

Сите состојки добро промешајте ги и ставете ги да се варат во еден литар вода. 

Чајот што ќе го добиете со варење на овие состојки консумирајте го по двапати дневно во мали чаши, а со истиот можете и да правите промивања.

 

Чајна мешавина 2

 

Земете по една супена лажица сува камилица и маточина и ставете ги во 250 мл, вода која врие. 

Чајот од оваа мешавина засладете го со мед и пијте две до три чаши во денот.

 

Чајна мешавина 3

 

Земете по една супена лажица сува коприва и ајдучка трева и ставете ги во 250 мл. вода која врие. 

Чајот треба да се пие по три пати дневно повеќе месеци по ред.

Share

Соработници и партнери