Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Природна аптека – што сè лечи дуњата

Дуњата е одамна позната во народната медицина и се користи првенствено како средство за ублажување на кашлица и смирување на стомачни тегоби. Најлековито е нејзиното семе, кое, кога ќе отстои во вода, ослободува слуз кој помага кај проблеми со кашлица…

Повеќе: Природна аптека – што сè лечи дуњата

Направете сами - шеќерен восок за депилација

Доколку депилацијата ја правите во домашни услови, можете и сами да си го подготвите восокот. Впрочем и оној восок кој го купувате во продавница, не го носат пчеличките...

Повеќе: Направете сами - шеќерен восок за депилација

Што вели вратоврската за мажот кој ја носи?

Иако мажите не посветуваат толку многу внимание на облеката како жените, сепак нивната облека многу зборува за нив, а посебно краватата и дезенот кој се наоѓа на неа...

Повеќе: Што вели вратоврската за мажот кој ја носи?

Идеално времетраење на водењето љубов е 31 минута

По деталната анализа на биохемиските процеси во човечкото тело за време на секс, истражувачите открија дека сексот кој трае 31 минути, е терапевтски...

Повеќе: Идеално времетраење на водењето љубов е 31 минута

Само за жени - мали тајни во водењето љубов

Водењето љубов е едно од најголемите задоволства во животот. Па сепак многу прекрасни жени не уживаат во целост во овој важен дел од врската. Многу жени имаат проблем со самодовербата, кога станува збор за водењето љубов...

Повеќе: Само за жени - мали тајни во водењето љубов

Соработници и партнери