Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Направете сами - домашна козметика од цитруси

Препаратите од цитрус, лимон, мандарини и портокали ја чистат и освежуваат кожата, ја прават косата сјајна, а телото го ослободуваат од целулит. Па еве неколку рецепти за нега кои можете да ги подготвите во домашни услови...

Повеќе: Направете сами - домашна козметика од цитруси

Психолошки игри во врската

Психолошките игри во врската отсекогаш биле причина за кавги и несогласувања помеѓу партнерите. Вистина е дека и мажите и жените сакаат да се поигруваат со партнерите, но кога ќе дојде моментот во кој некој треба да ја превземе вината тоа секогаш треба да биде оној другиот...

Повеќе: Психолошки игри во врската

Утринско или вечерно водење љубов?

Ако секој маж се буди со утринска ерекција, спремен за утринскиот секс кој едноставно ги излудува, повеќето жени не го делат истиот ентузијазам. За најголем дел од жените ноќта е идеална за водење љубов...

Повеќе: Утринско или вечерно водење љубов?

Соработници и партнери