Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Како да го забрзате метаболизмот? !

Метаболичка стапка зависи од многу фактори: полот, возраста, гените, растот, градбата на телото, како и емоционалната состојба на човекот и хармоналната рамнотежа. Се разбира повеќето од овие параметри неможеме да ги промениме. Но не треба да очајуваме – нешто може да превземеме...

Повеќе: Како да го забрзате метаболизмот? !

Совети како побрзо да ви порасне косата

Чешлајте ја косата

Подобро би било со четката да поминете 100 пати дневно низ косата. Имено, од чешлањето косата станува сјајна и крута, а најдобри резултати ќе добиете ако ја користите меката четка...

Повеќе: Совети како побрзо да ви порасне косата

Нега на лице со јаболко

Јаболкото е вистинска ризница на витамини, минерали, овошни шеќери и многу други состојки кои му се неопходни на нашиот организам. А со оглед на тоа дека е максимално распространето на нашите простори, треба максимално да го искористиме и во нашата исхрана, но и во третманите за разубавување. Па затоа еве неколку рецепти за нега на лицето...

 

Повеќе: Нега на лице со јаболко

Соработници и партнери