Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Минивалот повторно во мода?

Да добро читате!

Минивалот се враѓа во мода но оној од порано и сега заедничко имаат само во името.

Сега минивалот се прави со овошни киселини и трае седум недели. Нашите мајки од минивалот можеле да се ослободат само со шишање а сега самиот од себе опаѓа се додека косата повторно не се врати во првобитна состојба. На крајот изгледа исто како природната, можеби малку посува, нешто што ги радува оние со многу масна коса.  Сегашниот минивал не ја прави косата во кадрици туку во меки спирали.  

Што мислите за овој тренд вие?

Share

Соработници и партнери