Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Шампањ - добар за душа, но и за срце

Пред новогодишните празници добивме одлична причина за наздравување со чаша шампањско. Имено научниците тврдат дека ова пенливо вино е одлично за здравјето на срцето и мозокот и ги има истите благотворни дејства како и црвеното вино...

Повеќе: Шампањ - добар за душа, но и за срце

Соработници и партнери