Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Како да ја зацврстите сексуалната самодоверба

Да, самодовербата во сексот се гради постепено и со напор. Тоа е вистинското, затоа што се гради единствено врз основа на искуство и резултати. Тоа е и најчувствителното, затоа што и една непостигната ерекција може да урне цела карпа од самодоверба...

Повеќе: Како да ја зацврстите сексуалната самодоверба

Мажи, дали доволно ги познавате жените?

До каде можете да стигнете за да ја направите среќна?

Ако и го подарите светот, таа ќе побара да и го спакувате. Познато Ви звучи? Дали жените никогаш не се задоволни или пак мажите не прават доволно за да ги разберат и да одговорат на нивните желби? Каде е еротстката средина...

Повеќе: Мажи, дали доволно ги познавате жените?

Садо мазо..?

Терминот садо-мазохизам е добиен од зборовите садизам и мазохизам. Овие два термини го добиле името според Marquis de Sade и Leopold von Sacher-Masoch, и се базирани според содржината  на делата на “авторите”. Овие дејствија се многу честа мета на критики и негодувања поради нивната голема контроверзност...

Повеќе: Садо мазо..?

Направете љубовен напиток дома, па уживајте во жешкиот секс!

Јачмен

Го подобрува снабдувањето со крв на карлицата и препоните и ги чисти гениталните канали. Подготовка: сварете чај од 10 грама јачмен слама во еден литар вода, напијте се 2 со 3 чаши чај дневно...

Повеќе: Направете љубовен напиток дома, па уживајте во жешкиот секс!

Неверство - да се признае или не?

Признавање

Од сите фрази со кои можете да почнете признание на неверство, “мора да проговарам" е најлошата. Наместо тоа, видете подолу неколку предлози како да ги задржите своите интереси...

Повеќе: Неверство - да се признае или не?

Омилената боја и сексот

ЦРВЕНА

Црвената боја симболизира страст, па затоа личностите кои ја сакаат оваа боја знаат да уживаат во сексот и во физичкиот контакт. Склони се на агресивен настап спрема спротивниот пол, а ако се спојат две личности кои сакаат црвена, таа двојка често ќе експериментира и ќе испробува нови нешта...

Повеќе: Омилената боја и сексот

Соработници и партнери