Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Важна ли ви е големината?

Дали е вистина дека најскриената фантазија на жените е големината на пенисот или вистински големиот пенис може да е целосно неупотреблив?

 Според најновите статии и анкети дури 80% од жените како своја најскриена фантазија ја издвоиле желбата барем еднаш да се израдуваат на голем пенис.

Кога зборуваме за голем пенис, нормално дека мислиме на нешто над нормалата, значи некаде околу 22cm или можеби и повеќе. Станува збор за должина со која само неколку надарени машки би можеле да се пофалат и гордеат со својот полов орган.

Дали жените навистина се опседнуваат со големината на машката алатка, или станува збор само за машки комплекс?

 Дали за добар секс е неопходен голем и дебел пенис? Дали оние мажи со просечна големина би можеле да останат без партнерка?

На сите овие прашања, различни луѓе би дале различни одговори. Но, едно е сигурно – просечната големина на пенисот е сосема доволен за квалитетен секс, затоа што сексот никогаш не се базира единствено на пенисот, туку на страстите и од тоа како се сложуваат партнерите, хемијата, атмосферата, околностите.

Што ако некои мажи се повеќе надарени, а незнаат како да го искористат тоа и прават неопростливи грешки?

Треба да се разбере – сигурноста кај мажите можеби е еден од клучните делови кои ја бараат жените и поради која страстите се покачуваат. Големината е само еден дел од мозаикот и од вистински големата задоволувачка слика. За правилно да знаете да ги исполните женските фантазии, дури и на оние кои прв пат во животот го посакуваат тоа, треба само малку повеќе фантазија, релаксирано и полека да се препуштите на мечтите и инстинктите.

Ќе каже ли потоа жената дека големината е важна и дека игра важна улога, или пак дека радо би избрала голем, претставителен пенис отколку просечен? Дилема, на која одговорот го знае секоја жена споредличното искуство, и страв на машките со мали пениси, кои ја губат самодовербата и желбата за секс.

За поголема утеха и исполнување на машкото его и самоувереност, според други анкети жените признаваат дека преголемиот пенис е неупотреблив, па наместо уживање создава болка и неугодност. Посебно кога станува збор за аналниот секс и така нареченото длабоко грло, што во таков случај никако не е изводливо.

Според тоа, дечки не се преоптоварувајте со своите сантиметри доле, затоа што жените повеќе сакаат да ги покажете своите сексуални способности на повеќе начини. Не со пенисот, туку со многу страсти и мечтаење, така што се друго би паднало подолу на ранг листата.

И да не заборавите – на многу жени им е важен изгледот на пенисот; ако изгледа убаво, може да биде и малку помал, а жената секако ќе биде многу задоволна.

 
Share

Соработници и партнери