Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Зошто сте лоши љубовници?

Сите очајно сакаме сексот да ни биде совршен како на филм, но вистината е дека тој никогаш не е таков. Меѓутоа, најголемата препрека кај идеалниот секс можете да ја пронајдете во својата глава...

Ова се 8-те главни причини поради кои можете да оставите лош впечаток во кревет:

1. Целосно сте несигурни

2. Опседнати сте со своите мани

3. Едноставно не ви е до секс

4. Му ја скратувате блискоста

5.Опкружени сте со негативни влијанија

6. Од сексот правите оружје

7. Не се трудите

8. Водите љубов само кога сте возбудени

Share

Соработници и партнери