Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Омилените пози на вашиот секс партнер

Ова се позите кои мажите најмногу ги сакаат:

Кучешки стил – со оваа поза вие му давате целосна контрола на мажот, тој се чувствува супериорен и доминантен, има одличен поглед на вашето тело. Покрај тоа пенетрацијата е подлабока, а тој мисли дека е врвен љубовник...

Стоечки – секс додека стоите веројатно е еден од попосакуваните, но тој е совршен за секс на брзина, кој понекогаш може да биде многу возбудлив. Без разлика дали ќе се потпрете на ѕид или некој друг елемент во домот, оваа поза може да ве доведе до врвен оргазам.Танц во скутот – тој седи на столче, а вие во неговиот скут. Тој ќе ужива со секое ваше движење, а можноста да се милувате, допирате меѓусебно, да го контролирате темпото и интензитетот на сексот двајцата ќе ве возбуди.Вие горе – оваа положба е добра како за мажот така и за жената. Искористете ја можноста да ја контролирате играта и потрудете се да имате контакт со очите.

 

Share

Соработници и партнери