Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Што се случува со вашата вагина за време на секс?

Ексклузивно истражување на „Женско здравје“ и  американскиот „Конгрес на Акушери и гинеколози“ открива колку жените се запознаени со својата анатомија. Одговорот е: Многу малку. Па за да ви помогнеме подобро да го разбирате вашиот  интимен регион ви даваме неколку објаснувања за тоа што се случива со вашата вагиа за време на секс...

Повеќе: Што се случува со вашата вагина за време на секс?

Зошто сте лоши љубовници?

Сите очајно сакаме сексот да ни биде совршен како на филм, но вистината е дека тој никогаш не е таков. Меѓутоа, најголемата препрека кај идеалниот секс можете да ја пронајдете во својата глава...

Повеќе: Зошто сте лоши љубовници?

Durex истражување: 94% од македонските студенти користат презервативи

Македонските студенти го преферираат кондомот како заштитно средство при сексуалниот однос. Дури 94% се изјасниле дека користат кондом како контрацепција и заштита од сексуално преносливите инфекции. Исто толку се изјасниле како доволно информирани за заканата од несакана бременост и СПИ...

Повеќе: Durex истражување: 94% од македонските студенти користат презервативи

Омилените пози на вашиот секс партнер

Ова се позите кои мажите најмногу ги сакаат:

Кучешки стил – со оваа поза вие му давате целосна контрола на мажот, тој се чувствува супериорен и доминантен, има одличен поглед на вашето тело. Покрај тоа пенетрацијата е подлабока, а тој мисли дека е врвен љубовник...

Повеќе: Омилените пози на вашиот секс партнер

Соработници и партнери