Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Со повисоки потпетици до подобар секс

По многу текстови за негативното влијание на високите потпетици врз здравјето, конечно имаме добра вест за дамите кои уживаат да одат „на високо“ - потпетиците го подобруваат и машкиот женскиот сексуален живот, тврдат италијански научници...

Повеќе: Со повисоки потпетици до подобар секс

Мажите излегуваат со русокоси, а се женат со бринети

Според најновите истражувања, најголем дел од мажите се „палат“ на русокоси и сакаат да излегуваат со нив, но сепак би се ожениле со бринета...

Повеќе: Мажите излегуваат со русокоси, а се женат со бринети

Заљубеноста ја успорува работата на мозокот кај мажите

Во филмовите чести се сцените кога мажите ќе видат убава жена или кога таа ќе им се обрати, мозокот престанува да им работи и веќе не се во состојба ни да проговорат ниту еден збор. Па, не се работи само за актери од филмовите! Научно е докажано дека тоа му се случило скоро на секој маж...

Повеќе: Заљубеноста ја успорува работата на мозокот кај мажите

Победете ја поспаноста без да се напиете кафе

Пречестото пиење кафе може да предизвика многубројни здравствени проблеми, но за многу од нас кафето е единствен начин за расонување. Еве неколку работи што ќе ви помогнат да останете будни, а сепак не се поврзани со кофеинот...

Повеќе: Победете ја поспаноста без да се напиете кафе

Само за мажи - како да ја „излудите“ во кревет

Добро е да се биде добар – добар во покер, добар во работата, добар во татковството. Навистина, добро е да се биде добар во сè освен во креветот. Таму сите сакаме да бидеме одлични...

Повеќе: Само за мажи - како да ја „излудите“ во кревет

Соработници и партнери