Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

ЗА ПОВЕЌЕ НАСМЕВКИ

Здружението за здравствена превенција и социјална заштита на граѓаните „ПРЕВЕНТУС” Скопје партнерски со ПЗУ „Д-р Нина Митева“, со поддршка од Курапрокс, ја реализира кампањата „За повеќе насмевки! октомври, месец на оралната хигиена.

Здружението „ПРЕВЕНТУС“ има мисија да превенира кај граѓаните преку здравствени кампањи. Месец октомври се одбележува во светот како месец на оралната хигиена.

Share

Соработници и партнери