Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

ПРЕВЕНТУС.МК

www.preventus.mk е нов медиум во македонскиот интернет простор, специјализиран за здравство. Негова цел е да биде главна асоцијација за релевантни информации од областа на медицината, стоматологијата и фармацијата односно здравјето.

Веб порталот содржи секојдневно обновувани вести, информации, статии и актуелности, како и авторски колумни, текстови и осврти од доктори - специјалисти докажани во своето поле на работа. Посебен дел е посветен на рубриката „24 часа доктор“ каде специјалистите одговараат на конкретни прашања на посетителите, даваат бесплатни совети и упатства.

www.preventus.mk има за цел да врши едукација и да наоѓа практични решенија во областа на здравството и социјалната политика, да промовира, развива и воспоставува квалитетен и здрав живот на граѓаните.

Share

Соработници и партнери