Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Коцкари ставаат ботокс за да блефираат на покер

Ботоксот повеќе не е популарен само меѓу жените и мажите кои сакаат да изгледаат младолико, туку и меѓу страствените играчи на покер. Професионалните покераши вбризгуваат ботокс во лицето, за да ги спречат разните гримасите со што полесно ќе блефираат...

Повеќе: Коцкари ставаат ботокс за да блефираат на покер

„Алкалоид“ со раст на консолидиран извоз од 15% и 56 нови вработувања во првото полугодие од 2015-та

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати  во првото полугодие од 2015 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот консолидиран Биланс на успех.

Повеќе: „Алкалоид“ со раст на консолидиран извоз од 15% и 56 нови вработувања во првото полугодие од 2015-та

ШК „Алкалоид“ со меѓународно засилување за Европскиот Клупски Куп 2015

Најуспешниот клуб во шаховската историја на Македонија, ШК „Алкалоид“, добива засилување од 5 странски врвни велемајстори, непосредно пред подготовките за најсилното клупско шаховско натпреварување – Европски Клупски Куп (European Club Cup), кое ќе се одржи во Скопје, во октомври годинава.

Повеќе: ШК „Алкалоид“ со меѓународно засилување за Европскиот Клупски Куп 2015

„Алкалоид“ – генерален покровител на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Во насока на безусловна поддршка на македонскиот ракомет, позитивните придобивки кои произлегуваат од раната едукација, подигнување на свеста за спортувањето и здравиот начин на живот кај младата популација, „Алкалоид“ без двоумење реши да стане дел од проектот ракометен камп „Кирил Лазаров 7“, сметајќи го за еден исклучително значаен општествено-одговорен подвиг.

Повеќе: „Алкалоид“ – генерален покровител на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

АЛКАЛОИД СО ОБНОВЕН СЕРТИФИКАТ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ЛЕКОВИ НА РОМАНИЈА

„Алкалоид“ доби обновен сертификат за Добра производна пракса (GMP) од Националната агенција за лекови и медицински помагала при Министерството за здравство на Романија, по извршената инспекција во погонот за производство на полусинтетски цефалоспорини.

Повеќе: АЛКАЛОИД СО ОБНОВЕН СЕРТИФИКАТ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ЛЕКОВИ НА РОМАНИЈА

Депресијата не се лекува на одмор?!

Одморот може да ја продлабочи депресијата, наместо да ја олеснат и секој кој пројавува знаци на психолошка болест, треба да размисли добро пред да замине на одмор, тврди германски специјалист...

Повеќе: Депресијата не се лекува на одмор?!

Соработници и партнери