Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Инцест: татко и направил 3 деца на ќерка си

Маж од Велика Британија е осуден на 46 месеци затвор бидејќи како што пренесоа светските медиуми, бил во љубовна врска со сопствената ќерка, на која и направил и три деца.

Вистинската приказна е за 57-годишен Британец чиј идентитет не се открива, кој е татко на три деца кои ги добил со инцест. Врската со својата ќерка ја одржувал цели 16 години. Кога полицијата го фатила несовесниот татко, неговата ќерка веќе го очекувала третиот син.

Тој започнал да ја допира и бакнува кога имала 14 години, а потоа започнале да имаат и секс. Таткото бил и многу љубоморен, па и правел и проблеми на ќерка си.

За делото кое го направил ќе си одлежи казна затвор.

 
Share

Соработници и партнери