Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

24 часа штрајк одржуваат државните болници во Грција

Вработените во државните болници во Грција денеска ќе почнат 24-часовен штрајк во знак на протест поради системот за тестирање на државните службеници.

Заради штрајкот болниците ќе работат само со дежурни тимови и ќе укажуваат помош само на итни случаи.

Синдикатот на вработените во државните болници се изјасни против намалувањето на финансиите за државните здравствени организации и против приватизацијата на дел од болничките служби.

 
Share

Соработници и партнери