Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Лечењето на враснати нокти преку иновативната метода Аркада достапна на Балканот

Нехируршкиот  третман на враснати нокти Аркада на пациентите на Балканот достапен во 101 Фоот клиниките. Еминентниот експерт и едукатор за оваа метода, Даниел Абраткиевич во дводневна посета на 101 Фоот клиниката во Скопје ќе го обучува медицинскиот тим за трајно решавање на овој проблем кај заболените...

Повеќе: Лечењето на враснати нокти преку иновативната метода Аркада достапна на Балканот

Жито Маркети ја достави донацијата во Србија и Босна и Херцеговина

Донацијата од кампањата на Жито Маркети, „Заедно да помогнеме“ наменета за поплавените подрачја во Србија и Босна и Херцеговина е доставена до двете најпогодени општини. За Здравствениот дом во Крупањ, Србија набавено е теренско возило Лада Нива во вредност од 7.000 евра, што ќе се користи како амбулантно возило...

Повеќе: Жито Маркети ја достави донацијата во Србија и Босна и Херцеговина

Хорор приказна: мајка си го уби штотуку роденото бебе

Вистинскa приказна како од хорор филм го потресе Смедерево. Мајка која се породила во својата куќа, потоа со сопствени раце си го закопала штотуку роденото бебе.

Повеќе: Хорор приказна: мајка си го уби штотуку роденото бебе

Дневно 47 луѓе во Србија преживуваат инфаркт, а 15 умираат

Во Србија секојдневно од инфаркт умираат по 15 лица, што ја вбројува земјата меѓу првите три во Европа по бројот на смртни случаи од кардиоваскуларни заболувања, веднаш по Русија и Украина. 

Повеќе: Дневно 47 луѓе во Србија преживуваат инфаркт, а 15 умираат

24 часа штрајк одржуваат државните болници во Грција

Вработените во државните болници во Грција денеска ќе почнат 24-часовен штрајк во знак на протест поради системот за тестирање на државните службеници.

Повеќе: 24 часа штрајк одржуваат државните болници во Грција

Соработници и партнери