Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Каква цена таков и квалитет. Внимавајте што купувате!

Вистинското прашање би било колку цената на производот е мерило за квалитетот кога самиот производител ја создава сакајќи што е можно подобро да се позиционира на пазарот.

Изминативе два дена во јавноста излезе информација за сокови за деца кои се продаваат по ниска цена, но со квалитет што е крајно спорен...

Повеќе: Каква цена таков и квалитет. Внимавајте што купувате!

Се за онихомикозата

Онихомикозата е состојба која се дефинира како фунгална (габична) инфекција на ноктите. Претставува најчеста болест на ноктите и сочинува 1/2 од абнормалностите на ноктот...

Повеќе: Се за онихомикозата

Се за брадикардијата

Брадикардија (bradycardia) е појава на невообичаено бавно биење на срцето со стапка на помалку од 60 отчукувања во минута. А нормално чукање на срцето е помеѓу 60 и 100 отчукувања во минута...

Повеќе: Се за брадикардијата

Соработници и партнери