Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Животна приказна - на дваесет години се соочив со суровиот дијабетес

Младата гевгеличанка реши да остане анонимна, но сепак да ја раскаже својата приказна за превентус.мк. Борбата со суровиот дијабетес ја започнала на само  дваесет години. Денес е успешен студент на постдипломски студии, но наместо безгрижно да ги поминува најубавите години од нејзиниот живот, таа носи на себе огромна одговорност. Дијабетесот бара многу дисциплина и внимание...

Повеќе: Животна приказна - на дваесет години се соочив со суровиот дијабетес

Ургентна контрацепција - каде грешат македонските жени?

Современите жени денес немаат потреба да стравуваат од несакана бременост, ја имаат моќта сами да ја планираат својата иднина. Иако постојат различни начини за заштита од несакана бременост како што се презервативите и пилулите, главна дилема кај секоја жена е што во оние моменти кога сте заборавиле да се напиете пилула или пак презервативот пукнал...

Повеќе: Ургентна контрацепција - каде грешат македонските жени?

Чандра: Македонците обожуваат зачинета индиска кујна

Лоциран во центарот на градот, индискиот ресторан Пикок нуди уникатна можност за дегустирање на индиската кујна во незаборавна индиска атмосфера, за прв пат во Македонија. Очигледно, Македонците се одушевени од оваа култура и храна, имајќи го во предвид фактот дека ресторанот е секогаш полн со луѓе кои сакаат на час или два да ја почувствуваат Индија...

Повеќе: Чандра: Македонците обожуваат зачинета индиска кујна

Соработници и партнери