Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Официјално: мигрената го оштетува мозокот

Резултатите од истражувањето, спроведено врз 300 возрасни лица, меѓу кои имало и испитаници со потежок облик на мигрена, покажале дека таа не го зголемува ризикот од мозочни удари, но предизвикува оштетување на мозокот...

 

Повеќе: Официјално: мигрената го оштетува мозокот

Соработници и партнери