Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Врвни вински сомелијери во посета на македонските винарии

Шест вински сомелијери, претставници на најрелевантниот вински магазин „Декантер“ за Централна и Југоисточна Европа, ги посетија македонските винарници. Една од посетените винарници беше и Винарија Стоби каде се одржа завршната дегустаторска вечер.

Повеќе: Врвни вински сомелијери во посета на македонските винарии

Очила за менување на биолошкиот часовник

Научниците од Универзитетот Флиндерс ги лансираа првите очила во светот кои можат да го ресетираат внатрешниот часовник кај луѓето и да помогнат да се надмине несоницата...

Повеќе: Очила за менување на биолошкиот часовник

Која мајка пее, ги ублажува своите породилни болки

Британските експерти со последното истражување открија дека пеењето за време на бременоста помага како на мајката, така и на бебето, а причината лежи во хормоните и дишењето...

Повеќе: Која мајка пее, ги ублажува своите породилни болки

Мажите повеќе сакаат жени кои личат на нив

Мажите повеќе ги привлекуваат жени кои имаат слични црти со нивните, како што се бојата на очите и дупчињата на брадата, покажаа резултатите од истражувањето на група француски научници од Монпеље...

Повеќе: Мажите повеќе сакаат жени кои личат на нив

Со СМС пораки во борба против пушењето

Група истражувачи открила дека добивањето на здравствена програма за одвикнување од пушење преку СМС на мобилните телефони може да биде ефикасна во борбата против таа зависност...

 

Повеќе: Со СМС пораки во борба против пушењето

Соработници и партнери