Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Дурекс во едукативна акција на Куба Либре во Охрид

Игра, забава, едукацијата и награди, така изгледаше викендот за посетителите на Охридскaта плажа „Куба Либре“. Како дел од едукативната промоција на „Дурекс“ друштва млади луѓе на плажата, имаа можност играјќи ја играта „Дурекс 69 - Не лути се човеку“, да се натпреваруваат за интересни награди...

Повеќе: Дурекс во едукативна акција на Куба Либре во Охрид

Маратонска шопинг треска во Палма Мол


„Ги овозможуваме попустите во текот на цел месец јули и во текот на целиот ден до доцна во ноќта, затоа што на тој начин сакаме вистински и со дело да покажеме дека Палма Мол е отворен за ситеи дека секој може да дојде и пазарува тука. Попустите се во духот на Рамазанската традиција и убедување дека секој треба да сподели, дека оној што има дава на оној што нема и дека барем во текот на овој месец можеме сите да го добиеме она што го посакуваме. Ова е време на хуманост и време кога се истакнува солидарноста меѓу луѓето, а издејствувањето на попусти од сите брендови присутни во Палма Мол е нашиот придонес кон исполнување на желбите на секој од граѓаните што ќе дојде во трговскиот центар“, изјавија од Палма Мол

Повеќе: Маратонска шопинг треска во Палма Мол

Пријавете се на првиот Дурекс турнир во одбојка

Светскиот бренд Дурекс ве поканува да се пријавите на првиот турнир во одбојка кој го организира на Градската плажа во Скопје, за викендот на 5 и 6 јули...

Повеќе: Пријавете се на првиот Дурекс турнир во одбојка

Чоколадите на „Витаминка“ ќе бидат најблиску до швајцарското чоколадо

„Витаминка“ инвестираше 2,5 милиони евра во нови машини, БИЛЕР за производство на чоколадо. Првите производи ќе излезат на почетокот на 2015 година...

Повеќе: Чоколадите на „Витаминка“ ќе бидат најблиску до швајцарското чоколадо

Жељко Јоксимовиќ во поддршка на кампањата Шанса за живот

Познатата балканска ѕвезда Жељко Јоксимовиќ се вклучи во кампањата Шанса за живот и целосно ја даде својата поддршка за опремување на интензивното одделение на Детска клиника.

Повеќе: Жељко Јоксимовиќ во поддршка на кампањата Шанса за живот

Соработници и партнери