Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Femme Fatale девојките едуцираа низ Скопје

Пет атрактивни девојки ја промовираа новата кампања Femme Fatale на брендот Veet низ скопските улици кои за случајните минувачи претставуваа вистинска атракција...

 

„Femme Fatale„ иливо превод „Неодолива жена“ е кампања на светско ниво со која глобалниот бренд број 1 за депилација Veetги истакнува придобивките од користењето на овој производ, едноставно, брзо и лесно до убави нозе. Производите на Veet се наменети за сите девојки и жени кои водат брз и динамичен начин на живот.

Светскиот бренд на глобално ниво ги поддржува настаните за мода и убавина, а годинава за првпат го организираше настанот „Најубави нозе“, како и фотосесијата со згодните Македонки со која започна едукативната кампања наменета за млади девојки и жени. Несекојдневно во оваа кампања беше тоа што за заштитни лица избрани обични девојки од нашето секојдневие.

Share

Соработници и партнери