Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Жељко Јоксимовиќ во поддршка на кампањата Шанса за живот

Познатата балканска ѕвезда Жељко Јоксимовиќ се вклучи во кампањата Шанса за живот и целосно ја даде својата поддршка за опремување на интензивното одделение на Детска клиника.


Освен Јоксимовиќ во кампањата се вклучени водители, новинари, актери, новинари, политичари, дипломати и останати познати личности.

Дали и ВИЕ им дадовте шанса на децата од Одделот за интезивна нега од Детската клиника во Скопје? 

Алките се достапни на бензинските станици на Окта во Ново Село (Охридско), Ботун, Струга, Охрид, Тетово, Гостивар и Битола и во лаунџ бар Арабеска. 

Уплата на финансиски средства на сметка: 
200002709659393
Share

Соработници и партнери