Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Најнов хит - полевање со млеко (+видео)

Инсертите на студенти кои се полеваат врз главата со млеко на јавни места се вистински хит на интернет, а овој „малку лев“ и целосно залуден тренд се шири како пожар меѓу младата популација...

За само една недела видеото поставено на интернет минатиот понеделник го гледале преку 60 илјади корисници на интернет. Групата, која почна тренд со полевање со млеко во јавност, е составена од студенти од факултет во Њукасел.

Том Морис (22), кој стои зад целата оваа идеја, вели дека се почнало како шега и во почетокот видеото било наменето за пријатели на Фејсбук. Тој тренд бргу се проширил и во останатите други градови во Британија, а студентите се натпреваруваат чие видео ќе биде пооригинално, поопасно и посмешно кога е во прашање изборот на локации каде се полеваат со млеко.

Погледнете како изгледа тоа на следниов линк >>>>>>

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qtJPAv1UiAE

 
Share

Соработници и партнери