Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Поддршка на граѓанското општество во креирање на политики за социјална кохезија и диверзитет

Кампањата “Гледај со срцето, прифати ја различноста” е посветена на лицата со посебни потреби и нивните можности и таленти. Видеото e работено по сценарио подготвено од страна на две студентки од Институтот по дефектологија при Филозофскиот факултет од Скопје, Ангела Николовска и Марија Михајловска, а под менторство на доц. д-р Наташа Станојковска-Трајковска. 

Повеќе: Поддршка на граѓанското општество во креирање на политики за социјална кохезија и диверзитет

„Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби од 10%, продажби во В.Британија од 67,4 милиони денари, раст на консолидираната нето добивка од 11% и 30 нови вработувања во периодот јануари – март 2017-та

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2017 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот консолидиран Биланс на успех.

Повеќе: „Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби од 10%, продажби во В.Британија од 67,4 милиони...

Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби од 6%

Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби од 6%,раст на консолидираната нето добивка од 10%, инвестицииво износ од 712,28милиони денарии 157нови вработувања вопериодот јануари – декември 2016-та

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2016 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот консолидиран Биланс на успех.

Повеќе: Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби од 6%

Живко Мукаетов назначен за претседател на Македонско-српскиот деловен совет

Во пресрет на одбележувањето на 95-годишнината од своето постоење, Стопанската комора на Македонија формираше Македонско-српски деловен совет, со цел развивање на трговските контакти, насочување и унапредување на извозно-увозните можности на компаниите-членки, како и интензивирање на економската соработка помеѓу Македонија и Србија.

Повеќе: Живко Мукаетов назначен за претседател на Македонско-српскиот деловен совет

Велосипеди од ОКТА за децата од СОС Детско село

Компанијата ОКТА заедно со своите вработени донира велосипеди и кациги за децата од СОС Детско село. Велосипедите беа составени од самите вработени за време на тим билдинг викендот, со што секој вработен даде свој придонес во хуманитарната активност организирана од страна на компанијата. Искрени пораки ги красеа велосипедите кои вработените ги донираа директно на децата од СОС Детско Село. Донацијата беше пречекана со голема радост и на интересен начин, со што децатаорганизиран мал натпревар со велосипедите во кругот на комплексот...

Повеќе: Велосипеди од ОКТА за децата од СОС Детско село

Жито Лукс започна со опремување на детското одделение во болницата во Куманово

Првиот дел од донацијата од кампањата на Жито Лукс пристигна во Кумановската општа болница. Детското одделение во оваа болница доби дел од потребните апарати што вклучува четири инхалатори, аспиратор, ЕКГ апарат, како и дополнителни опрема за потребите на одделението...

Повеќе: Жито Лукс започна со опремување на детското одделение во болницата во Куманово

Соработници и партнери