Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Академија за Менаџери организира Отворен ден и бесплатен семинар со д-р Лесли Самози

Со семинар на тема „Каде се парите?! Мотивирање на вработените во време на криза“, предводен од д-р Лесли Самози, Академијата за Менаџери на 19ти јуни организира Отворен ден во Скопје. Сите кои се заинтересирани своето образование да го продолжат на еден од 100те најдобри универзитети во светот, Универзитетот Шефилд, на Отворениот ден ќе може да дознаат повеќе информации за новите програми и уписи...

Повеќе: Академија за Менаџери организира Отворен ден и бесплатен семинар со д-р Лесли Самози

Како стресот на работа влијае на здравјето?

Високиот крвен притисок (хипертензија) е основен фактор на опасност од низа сериозни болести, вклучувајќи ги мозочните и срцевите удари. Покрај стресот, висок крвен притисок може да предизвикаат и лоша исхрана, консумирање алкохол и сол, преголема телесна тежина и слаба телесна активност...

 

Повеќе: Како стресот на работа влијае на здравјето?

Соработници и партнери