Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Панчо – ДНК: „лек“ за депресија ми е синот Андреја

Дуото ДНК препознатливи по нивните хитови на македонската сцена, два концерти на Скопски саем и Универзална сала... Владимир Блажев- Панчо за превентус.мк открива дека наутро пие витамини, вежба постојано а како „лек“ за депресија е син му Андреја...

Повеќе: Панчо – ДНК: „лек“ за депресија ми е синот Андреја

Анита Даева: за гурман како мене е неприродно готвењето да биде слаба страна

Анита Даева скоро секој работен ден им посакува добро утро и убав ден на гледачите на Сител во утринското шоу „Ја сакам Македонија“. За превентус.мк открива дека омилено и е да готви македонска кујна, а со сопругот домашните обврски ги прават заедно. Раскажува за траумата, како се разбудила на сред операција и не знаела дали е на небо или на земја...

 

Повеќе: Анита Даева: за гурман како мене е неприродно готвењето да биде слаба страна

Соработници и партнери