Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Пеце Ацев: 100% поддржувам пластични операции, корекција и јас си направив на моите уши

Пеце Ацев автор и водител на телевизискиот проект „Кралеви на успехот“ и односи со јавност на Бизнис академија Смилевски е ликот со кој превентус.мк разговараше за неговите идни планови, кои домаќински обврски му претставуваат предизвик. За себе вели дека е дел од последната генерација на еко апокалипсата во Велес и истакнува дека ги оправдува пластичните операции бидејќи и тој самиот има направено на своите уши...

Повеќе: Пеце Ацев: 100% поддржувам пластични операции, корекција и јас си направив на моите уши

Виктор Апостоловски: Како Дурекс амбасaдор ги поттикнав младите да водат љубов безбедно

Превентус.мк се сретна со актуелниот Дурекс амбасадор со кој разговарање на тема водење љубов безбедно, искрено вели дека сака домаќински да “пали“ скара со пријателите, за тоа дека здравјето го управува преку умот, има голема неостварена желба да посети нудистичка плажа да види како е да се биде најслободен на свет...

Повеќе: Виктор Апостоловски: Како Дурекс амбасaдор ги поттикнав младите да водат љубов безбедно

Димитар Андоновски: држев диета и ослабев цели 15 килограми

Димитар својата кариера ја започна уште од мали нозе на познатиот детски фестивал Си-до, потоа беше избран во потрагата по ѕвезди на М2 продукција. Пеењето му е животот, секојдневие фитнесот, воден е од старата поговорка „Во здраво тело, здрав дух“. За превентус.мк открива која е тајната на здравиот начин на живеење...

Повеќе: Димитар Андоновски: држев диета и ослабев цели 15 килограми

Верица Пандиловска: самоконтролата е најдобрата диета

Верица, жена која е вистински фајтер, родена на петок 13-ти, од 14 години настапува на живи свирки. Го оди својот ѕвезден пат, махер е за готвење, пеглање, средување и се останато. За спортот и физичката активност вели дека секогаш се најдобриот третман и козметика за телото и душата. За превентус.мк открива детали за убавите нешта во нејзиниот живот...

Повеќе: Верица Пандиловска: самоконтролата е најдобрата диета

Един Хајдерпашиќ: навремената и вистинска дијагноза е 80% од решението

 

Един Хајдерпашиќ го препознавате од малите екрани, во моментот е на вестите на телевизијата 24 вести, но има и своја авторска емисија - Интеграл за сите културни идентитети во Македонија. За превентус.мк открива дека е навлечен на вежбање, ужива во длабоки сенки кога сака да го избегне градскиот метеж... 

 

Повеќе: Един Хајдерпашиќ: навремената и вистинска дијагноза е 80% од решението

Александра Тимковска: се заразив од болест наречена пилатес

Александра Тимковска, повеќето милуваат да ја викаат Сани, 12 години е дел од тимот на дневниот весник ВЕЧЕР, од кои последните речиси четири на позицијата уредник на забава и култура. Прв уредник на Сителовото ТВ-шоу Бекстејџ, работа како односи со јавност, лектор. За превентус.мк открива дека формата ја одржува со пилатес...

Повеќе: Александра Тимковска: се заразив од болест наречена пилатес

Соработници и партнери