Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Ладен нос

Од: Ана

Прашање:

Моето прашање е - наназад 5-6 години врвот на носот зима, лето мене ми е ладен, како коцка мраз да имам.

Повеќе: Ладен нос

Загриженост

Од: Биљана

Прашање:

Ќе ве молам за одговор. Пред една ипол година забелезав лимфни чворови на врат со големина од околу 1см/1.3 см.

Повеќе: Загриженост

Вагинален исцедок

Од: Пубертет

Прашање:

Веќе неколку недели ми тече како водичка од доле од вагината, немам односи сексуални веќе подолго време, ама имам исцедок како водичка, некојпат е погуст бел и жолтеникав, а некогаш и темно кафеав после пак се бистри.

Повеќе: Вагинален исцедок

Покачени триглицериди

Од: Билјана

Прашање:

На што се должи постојано високото ниво на триглицериди (4,7) и покрај редовно консумирање на статини, во почетокот пред 6 месеци од 10 мг, а од пред три месеци од 40 мг дневно.

Повеќе: Покачени триглицериди

Соработници и партнери