Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Болка во десниот јајник

Од: Мила

Прашање:

Имам редовен менструален циклус, и секогаш после две недели од кога ќе добијам чуствувам голема болка особено во десниот јајник. Дали причината е овулација или некаков друг проблем?

Одговор:

Мила,

Може да биде овулација, бидејќи редовно се јавува во тој период, но добро би било да направите микробиолошки брисеви, и контрола со вагинален ултразвук.

Искрено,

д-р Татјана Гуржанова, гинеколог-акушер

Share

Соработници и партнери