Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Совет како да ослабнам

Од: Сања

Прашање:

Имам 16 години и сакам да ослабеам ама неможам имате ли некој совет.

Одговор:

Сања,

Јади повеке зеленчук овошје риба јајца житарици и изгради здрави животни навики.Ти си сеуште во раст и развој. Не ти препорачувам да бидеш на никакви диети доволно е да се храниш здраво 4 до 5 пати на ден по мали оброци. Не јади брза храна, и избегнувај слатки производи.

Со почит,

д-р Александра Маџароска, доктор на медицина, ( IFPA)

Share

Соработници и партнери