Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Циста на тестис

Од: Горан

Прашање:

На десниот тестис имам циста, бев на уролог пред 8 месеци. Имам мали болки во тестисите дали може за 8 месеци да сум фатил рак.

Благодарам однапред.

Одговор:

Почитуван,

Циста на тестис е бенигна состојба и истата вообичаено е да расте, но не и да малигнизира. Сепак направете ново ехо на тестисите и посетете го урологот кој претходно ве прегледал.

Со  почит,

д-р Сотир Ставридис, уролог

Share

Соработници и партнери