Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Болки во тилот на главата

Од: Маја

Прашање:

Би ви била благодарна ако ми одговорите, имам проблеми со главата, ме боли главата во тилот, малаксана сум, очите ме болат, брзо се уморувам, а пред се сум многу нервозна, имам 22 год. студент. Можете ли да ме упатите што да правам?

Поздрав

Одговор:

Маја,

Најдобро е да се јавите на стручно лице психијатар, психотерапевт кој ќе ви помогне да ја надминете вашата психичка состојба, а со тоа би се надминале и телесните сензации кои ги чувствувате во смисла на главоболка и слично. Кои се јавуваат понекогаш како резултат на вашата вознемиреност. За информации слободно контактирајте не.

Искрен поздрав,

д-р Вера Типко - специјалист психијатар, доктор на науки за когнитивно - бихејвиорална терапија

Share

Соработници и партнери