Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Брза еајкулација

Од: Стефан

Прашање:

Здраво,

Имам проблеми со брза еајкулација, ми ги снимаа мочните канали бубрезите, простатата, и се беше ок. Дали може совет, дали се лекува по медицински пат, и која терапија би ми ја препишале.

Одговор:

Стефан,

Бидејќи сте се консултирале со уролог и се било во ред. Проблемот со брза ејакулација треба да се процени и тренира и од страна на соодветно стручно лице (психијатар, психотерапевт кој се занимава со проблематика како сексуални дисфункции). За да ви се овозможи соодветна проценка и третман.

Искрен поздрав,

д-р Вера Типко - специјалист психијатар, доктор на науки за когнитивно - бихејвиорална терапија

Share

Соработници и партнери